Blog


Power

Ik sprak gisteren mijn coach over mijn eigen coaching aanbod. Ze zei Sam je bent te lief. Je hebt enorm veel power en pit in je, dat is het unieke aan jou, laat dat zien. Mijn coach had helemaal gelijk!

Lees Meer
DIY vakantiegevoel

Het lijkt de afgelopen dagen wel herfst in plaats van zomer. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar het vakantiegevoel was bij mij ver te zoeken. Ik word dan niet chagrijnig of ga zeuren over het weer maar haal het zonnetje en de zomerse sfeer gewoon naar me toe!

Lees Meer
De making of Happy recipe

Een boek. Het verhaal, de illustraties of foto’s, de vormgeving het is alsof het er in een keer was. Nu lijkt dat ook zo want de tijd is supersnel gegaan, maar het maken van een boek is een heel proces, ben je nieuwsgierig hoe dat in zijn werk gaat, lees dan snel verder.

Lees Meer
Haaruitval, hormonen en vitaminenHet mooiste aan mijzelf vond ik altijd mijn haar. Vond, want een paar maanden nadat ik de diagnose van mijn bijnierziekte kreeg en gestart was met medicatie begon het uit te vallen. Met bossen tegelijk. Toen stopte het om een paar maanden later opnieuw te beginnen.

Lees Meer
Zomerse quinoasalade

Op warme dagen eet ik het liefst een frisse salade. Eet hem als lunch (to-go, doe hem in een goed afgelopen bakje en neem de dressing apart mee) of als bijgerecht bij je avondeten.

Lees Meer
Voeding, stress en gewicht

Voeding, stress en gewicht Sorry geen geweldig verhaal over dat ik vroeger 20 kilo zwaarder was en ben afgevallen met dieet X, maar een steuntje in de rug voor al die mensen die willen afvallen maar waar bij het moeizaam gaat of niet lukt.

Lees Meer
Venkelsalade

Deze kleurrijke salade staat mooi op elke tafel en hij is ook nog eens supergezond!

Lees Meer
Onzekerheid

Ik kan af en toe heel onzeker zijn over mijn werk. Zijn mijn tekeningen wel goed genoeg? Vinden jullie mijn boeken wel leuk? Worden jullie wel happy & healthy van Happy recipe en koopt er straks iemand mijn boek? Waarom heb ik zo weinig volgers op social media? Wat doe ik verkeerd? Herkenbaar?

Lees Meer
Happy recipe

6 maanden geleden was het slechts een idee, een zaadje dat in mijn hoofd werd geplant. Dat zaadje is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig boek dat deze week naar de drukker gaat.

Lees Meer
Angst en depressie

Volgens de media hebben mensen de laatste tijd veel meer last van angst en depressie en naar mate de social distancing langer duurt zal dat alleen maar toenemen.

Lees Meer
Pasta met paprikasaus en lente-ui

Deze saus is een goede vervanger voor als je allergisch bent voor tomaten of ter afwisseling in smaak en qua voedingsstoffen.

Lees Meer