Be happy * Be healthy * Be you


29 Apr
29Apr

Be happy * Be healthy * Be you 

Be you! 

Mijn filosofie is wees jezelf. Als je meer je ‘echte zelf’ laat zien zit je uiteindelijk lekkerder in je vel. Je hoeft geen toneel te spelen. Je word vanzelf blijer, ervaart minder stress en dat werkt door in je gezondheid.

Be happy & healthy 

Zoals je hebt gemerkt heb ik onlangs de switch gemaakt naar mijn echte zelf. Dat was ik al, maar achter de schermen. Door het schrijven van Happy recipe kwam ik tot de conclusie dat jullie veel meer aan het boek hebben als ik vanuit mijn eigen ervaring vertel. Dat je weet dat niet alles goed gaat en dat gezonde voeding niet altijd een wondermiddel is zoals sommige mensen beweren. Het ligt niet aan jou als iets niet werkt. Soms kun je iets niet repareren maar wel een andere mindset aannemen waardoor het leven een stukje gemakkelijker wordt. Mijn missie is dan ook om jou door middel van mijn illustraties, foto’s, recepten en boeken happy en healthy te maken. Ik hoop dat jullie er blij van worden en een betere balans en gezondheid krijgen door mijn boeken. Ik hoor graag of dit zo is! Laat je het mij weten? 

Oh bij Be you hoort natuurlijk een foto van mijzelf :)


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.