Power


10 Jul
10Jul

Ik sprak gisteren mijn coach over mijn eigen coaching aanbod. Ze zei Sam je bent te lief. Je hebt enorm veel power en pit in je, dat is het unieke aan jou, laat dat zien. Mijn coach had helemaal gelijk!

Ja ik ben lief, bescheiden, begripvol en empathisch. Die eigenschappen maken van mij een warm persoon, iemand waarbij je je veilig en begrepen voelt. Maar ik heb ook een enorme power in me, een eindeloos doorzettingsvermogen en ijzeren discipline om iets te starten en vol te blijven houden. Had ik dit niet gehad dan lag ik elke dag in bed onder de dekens me af te vragen waarom ik altijd pech heb en zoveel moeite voor iets moet doen.

Ergens weet jij dat jij die power ook in je hebt maar je kunt er niet bij. Nog niet, maar daar ga ik jou bij helpen. Ik leer je jouw eigen Happy recipe te schrijven. Een uniek recept voor een gelukkig, gezond en stressvrij leven. Een leven volgens jouw voorwaarden, waar jij op AAN gaat. Jouw dromen zetten we om naar doelen. Jouw ‘little spark’ wordt ‘on fire’. Ja je bent klaar om je mooiste leven te leven! Niet na de zomervakantie, op 1 januari of morgen. Maar vandaag. Geef je vandaag op voor Happy recipe coaching via de link in bio.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.