Boeken


Liefbeestje gaat naar school

Een herkenbaar boek over een spannende eerste schooldag. Voor leergierige kinderen vanaf 4 jaar.

Lees Meer  
Kato kan het!

Kato kan het! Een zacht en herkenbaar verhaal over geloven in jezelf. Voor kleine talentjes vanaf 4 jaar.

Lees Meer  
De making of Happy recipe

Een boek. Het verhaal, de illustraties of foto’s, de vormgeving het is alsof het er in een keer was. Nu lijkt dat ook zo want de tijd is supersnel gegaan, maar het maken van een boek is een heel proces, ben je nieuwsgierig hoe dat in zijn werk gaat, lees dan snel verder.

Lees Meer  
Happy recipe Doen opdrachtenHet mooiste aan mijzelf vond ik altijd mijn haar. Vond, want een paar maanden nadat ik de diagnose van mijn bijnierziekte kreeg en gestart was met medicatie begon het uit te vallen. Met bossen tegelijk. Toen stopte het om een paar maanden later opnieuw te beginnen.

Lees Meer  
Happy recipe recepten deel 2

Deze kleurrijke salade staat mooi op elke tafel en hij is ook nog eens supergezond!

Lees Meer  
Happy recipe

6 maanden geleden was het slechts een idee, een zaadje dat in mijn hoofd werd geplant. Dat zaadje is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig boek dat deze week naar de drukker gaat.

Lees Meer  
Happy recipe recepten om te maken

Het rabarberseizoen is begonnen! Voor mijn boek Happy recipe maakte ik een gerecht met rabarber en kersen en van de stengel die ik over had maakte ik deze lekkere compote.

Lees Meer  
Gezond eten

Onbewust heb ik de afgelopen tijd heel veel 'gezond eten' in mijn prentenboeken gestopt. Zo bakt Beer eikelkoekjes voor Eekhoorn ...

Lees Meer  
Happy recipe 1

Het recept voor geluk of blijheid is voor iedereen anders, je zult het dus zelf moeten schrijven. In mijn boek help ik je graag op weg om dit te ontdekken en om het gevoel vast te houden. Voor deze eerste post deel ik mijn eigen happy recipe.

Lees Meer  
Happy recipe

Het aftellen is begonnen! In juni verschijnt mijn nieuwste boek Happy recipe. Boordevol feelgood recepten en oefeningen voor lichaam en geest. Benieuwd naar de inhoud? Vanaf vandaag post ik elke week een voorproefje in de vorm van een recept of oefening zodat je in juni goed voorbereid aan de slag kunt met het boek

Lees Meer  
Take a break

Boost je immuunsysteem met Take a break! Het 2-daags programma en de 66 kaarten zorgen ervoor dat je stressniveau daalt en je minder vatbaar bent voor ziektes iets dat heel belangrijk is in deze corona-tijden.

Lees Meer  
Jij bent bijzonder

Kiki vindt zichzelf maar saai maar daar weet ze wel wat op!

Lees Meer