Coaching programma


Waar sta je nu?
 • Je wilt graag gezonder gaan leven maar je vindt dit lastig omdat je al zo moe/druk bent. Je werkt elke middag weer gedachteloos een ongezond broodje naar binnen, tussendoor neem je het zoveelste snoepje/koekje/handje chips en er staat vaker een kant-en-klaar maaltijd op tafel dan dat je iets vers bereid.
 • Je vind het moeilijk om je leefstijl aan te passen en dit vol te houden. Ergens wil je wel maar je krijgt dat vuurtje in je niet opgestookt.
 • Je ervaart lichamelijke klachten door stress zoals vermoeidheid, hoofdpijn, spierpijn en buikklachten maar luistert niet naar je lichaam waardoor je je zelf keer op keer weer tegenkomt.
 • Je hebt moeite met het los laten van dingen en ligt regelmatig ‘s nachts te piekeren over de kinderen, je ouders, of je wel een leuke vriendin/partner bent, of je toch niet nog beter je best had moeten doen, of je baan nog wel bij je past ...
 • Je voelt je continue opgejaagd en komt maar moeilijk tot rust waardoor je elke minuut van de dag volbouwt met onbelangrijke dingen zoals eindeloos scrollen op social media.
 • Je wilt graag meer jezelf zijn maar durft dit niet uit angst voor reacties van anderen.
 • Je wilt meer tijd aan je gezin en jezelf besteden, maar er moet nog zoveel waardoor je het gevoel hebt dat je in een spagaat zit.

Waarom ik degene ben die jou kan helpen:
Ik heb een zeldzame ziekte genaamd bijnierschorsinsufficiëntie of simpel gezegd mijn lichaam maakt het stresshormoon cortisol niet aan. Omdat ik snel een tekort aan cortisol kan krijgen ben ik juist gevoeliger voor stress en is het van belang dat ik zo veel mogelijk stressvrij door het leven ga. Ik gebruik daarvoor mijn eigen Happy recipe methode, een combinatie van gezonde voeding om je hormonen in balans te houden en mindset om in stressvolle en drukke situaties je stressniveau te laten dalen. Het voordeel van je mindset trainen is dat je er zoveel krachtiger door wordt! Je piekert minder, slaapt beter, kan dingen heel snel loslaten, je durft meer jezelf te zijn en je eigen pad te volgen waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten en tijd over houdt om de dingen die je graag wilt doen ook echt te doen, met rust en volle aandacht!

Ik heb er jaren over gedaan om op dit punt te komen, dat wil ik je graag besparen, daarom heb ik naast het boek, waar je zelf mee aan de slag kunt, ook het coaching traject opgezet. Ik geef jou net dat steuntje in je rug dat nodig is om je leefstijl blijvend te veranderen, iets waar je hele leven lang profijt van hebt!Wat krijg je?
 • Een Happy pakket twv €67,50 per post. Dit bevat het boek Happy recipe, het anti-stressdoosje Take a break, een receptenschrift waar je je eigen Happy recipe in op kunt schrijven, happy schrijfset en een setje kaarten om je omgeving te inspireren om een mooier, gezonder leven zonder stress te leven.
 • Analyse van jouw eetdagboek en stressdagboek (vooraf door jou ingevuld).
 • 3 maanden lang 1-op-1 coaching van mij via email, ik ben de hele week bereikbaar tussen 8:00-16.00 u voor als je ergens mee zit, een steuntje in de rug nodig hebt of een vraag hebt. Ik reageer altijd binnen 24u.
 • Om de 2 weken (6 x totaal) een live zoom sessie van 45 minuten (1-op-1 sessie), hierin bespreken we hoe het met je gaat, waar je tegen aanloopt, hoe je dit kunt verbeteren en wat er juist heel goed gaat.
 • Het Happy recipe mindset werkboek en het Happy recipe voeding werkboek (deze krijg je via e-mail).
  Deze boeken zetten aan tot actie en zorgen ervoor dat je het gehele traject gemotiveerd blijft.
 • 4 weken nazorg in de vorm van aanmoedigings e-mails om je te blijven motiveren.


Wat gaan we doen?
 • We gaan het samen doen! Ik ga je dus niet helpen met de oplossing voor al je problemen, maar ik leer je hoe je dat zelf kunt doen waardoor je een sterker persoon wordt en makkelijker met tegenslagen om kunt gaan.
 • Ik leer je hoe je je eigen, unieke zelf kunt zijn en kunt leven volgens jouw kernwaarden.
 • Ik leer je hoe je anders tegen je ziekte aan kunt kijken, met acceptatie en mindset kun je heel veel bereiken. Geen genezing maar een gevoel van rust waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten en beter om kunt gaan met je beperkingen.
 • Ik leer je praktische dingen zoals je tijd efficiënter in te delen. Dat kan in je werk zijn, op privé gebied of in de keuken.
 • Ik leer je gezond te eten en dat patroon ook vast te houden. Geen ingewikkelde schema’s, recepten met een lange ingrediëntenlijst waar je urenlang voor in de keuken moet staan. Gewoon een simpel eetplan dat afgestemd is op jouw lichaam, behoefte, energiepeil en de tijd die je er per dag aan kunt of wilt besteden (dus ook als je weinig tijd of beperkte energie hebt).
 • Ik leer je om jouw 'little spark' om te zetten naar 'on fire', zodat je het doorzettingsvermogen en de discipline krijgt om je leefstijl blijvend te veranderen en levenslang vol te houden.
Waar sta je na 3 maanden?
 • Na 3 maanden staat je receptenschrift vol met jouw persoonlijke recepten. Waar word jij blij van? Wat werkt voor jou wel en wat niet?
 • Je hebt mijn spirit, doorzettingsvermogen en discipline overgenomen waardoor het je gelukt is om actie te ondernemen. Je hebt het vertrouwen dat je alles aan kunt en laat je nergens van weerhouden te leven volgens jouw voorwaarden, jouw Happy recipe.
 • Jouw dromen heb je omgezet in doelen. En je bent begonnen om deze waar te maken.
 • Door je mindset te veranderen en gezonder te eten zul je meer energie krijgen. Je houdt meer tijd over voor de dingen die je graag wilt doen maar nooit aan toe kwam, het leven wordt makkelijker ook op die dagen dat je liever in bed wilt blijven liggen.
 • Ik heb een expertise in hormoongerelateerde klachten (bijnieren, schildklier, hypofyse) en het omgaan met een chronische ziekte. In dit geval zul je niet opeens alles weer kunnen doen, maar door samen met mij te kijken naar wat nog wel mogelijk is en dat op een goede manier in te delen zul je je een stuk beter voelen.


Nazorg 
Je hebt al een grote stap gezet in het aanpassen van jouw leefstijl, maar het heeft tijd nodig voordat het normaal wordt zoals tandenpoetsen. Ik laat je dus niet gelijk los, maar je krijgt nog 4 weken lang elke week een aanmoedigingsmail met een inzicht, een vraag om over na te denken en een opdracht zodat je gemotiveerd blijft om het pad dat je bent ingeslagen te blijven volgen. Mocht je nog ergens mee zitten dan mag je me gedurende die tijd nog mailen met al je vragen.

De investering in jezelf voor dit coaching traject is €1975,- ex BTW in een keer of in 3 termijnen van €665,- ex BTW

Startdatum: In overleg. LET OP: Ik coach maar een beperkt aantal mensen. Het is dus heel exclusief en ik bepaal aan de hand van je motivatie of ik jou kan helpen of niet.

Wil je meer informatie of vind je het fijn om eerst een kennismakingsgesprek te hebben via telefoon, WhatsApp of Zoom? Vul dan het contactformulier in en ik neem zsm contact met je op! Opgeven kan ook direct via het contactformulier.