Happy recipe is de titel van mijn boek dat in juni 2020 uitkwam. Ik schreef het als tegenreactie op al die succesverhalen die je online en in boeken en bladen leest. Als je X doet, net als de auteur, dan zul je gelukkiger, mooier en slanker worden. Je krijgt meer energie en geneest zelfs van je chronische ziekte! Ook ik geloofde al die verhalen met als gevolg teleurstelling op teleurstelling als supplementen, voeding, boeken en cursussen niet het beloofde resultaat gaven. Ik deed het vast niet goed, deed niet goed mijn best want ja bij ieder ander lukte het wel. Maar iedereen is niet Sam. Ik kwam tot de conclusie dat ieder lichaam lichaam en elke geest anders is. Wat voor mij werkt, werkt niet voor jou. Daarom bedacht ik de Happy recipe-methode. Aan de hand van mijn boek leer ik je om je eigen recept voor gezondheid en geluk te schrijven. Ik geef tips en tricks in de vorm van prepping (hoe je gerechten kunt voorbereiden en daardoor altijd iets gezonds in huis hebt), efficiënt kunt koken zodat je nooit iets weg hoeft te gooien (zero-waste), hoe je je mindset kunt veranderen (anti-stressoefeningen die maar 10 minuten per dag van je tijd kosten) aangevuld met meer dan 75 recepten die supermakkelijk te maken zijn, snel op tafel staan en boordevol vitaminen en mineralen zitten.

Het is best moeilijk om een leefstijl waar je zo aan gewend bent om te gooien. Ik hoor je denken, hoe houd ik dat vol? En ik heb daar eigenlijk geen tijd voor? Ik heb nieuws voor je, het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn en geloof me, je houd zelfs tijd over! Tijd voor jezelf en om je kinderen voor te lezen uit de vele prentenboeken die ik gemaakt heb, want ook deze boeken bevatten een belangrijke boodschap.

Stap voor stap
Je leefstijl omgooien doe je niet in 1 week. Heb geduld. Neem de tijd om je lichaam te leren kennen en kom er achter wat voor jou werkt. Maar mag ik dan helemaal geen ongezonde dingen meer eten of doen? Natuurlijk wel, streng zijn voor jezelf helpt je echt niet verder, mijn Happy recipe-methode wel. Ben jij klaar voor een gezonder leven? De eerste stap kost je slechts €24,95!