Het boek


Het is best moeilijk om een leefstijl waar je zo aan gewend bent om te gooien. Ik hoor je denken, hoe houd ik dat vol? En ik heb daar eigenlijk geen tijd voor? Ik heb nieuws voor je, het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn en geloof me, je houd zelfs tijd over! Tijd voor jezelf en om je kinderen voor te lezen uit de vele prentenboeken die ik gemaakt heb, want ook deze boeken bevatten een belangrijke boodschap.

Ik leer je je eigen Happy recipe te schrijven. Iedereen is anders en elk lichaam en elke geest heeft een unieke benadering nodig. Samen kijken we naar jouw lifestyle. Wat kan beter? Wat is het beste voor jouw lichaam? Ik geef tips en tricks in de vorm van prepping (hoe je gerechten kunt voorbereiden en daardoor altijd iets gezonds in huis hebt), efficiënt kunt koken zodat je nooit iets weg hoeft te gooien (zero-waste), hoe je je mindset kunt veranderen (anti-stressoefeningen die maar 10 minuten per dag van je tijd kosten) aangevuld met meer dan 75 recepten die supermakkelijk te maken zijn, snel op tafel staan en boordevol vitaminen en mineralen zitten.

Stap voor stap
Je leefstijl omgooien doe je niet in 1 week. Heb geduld. Neem de tijd om je lichaam te leren kennen en kom er achter wat voor jou werkt. Maar mag ik dan helemaal geen ongezonde dingen meer eten of doen?
Natuurlijk wel, streng zijn voor jezelf helpt je echt niet verder, mijn Happy recipe-methode wel. Ben jij klaar voor een gezonder leven? 
De eerste stap kost je slechts €24,95!


Over Happy recipe:
'Niet alleen door de titel, maar vooral ook door de vrolijke uitstraling van Happy Recipe word je blij. Een boek vol kleurrijke en frisse foto's en illustraties. Happy Recipe is meer dan een bundeling recepten, het is een boek vol informatie en tips over voeding, gezondheid en leefstijl. Je kunt duidelijk merken dat Sam Loman zich uitgebreid heeft verdiept in de onderwerpen en daarnaast ook spreekt uit eigen ervaring. Een boek dat je uitdaagt om zelf aan de slag te gaan en daarin ook je vooral je eigen weg te volgen. (...) Kortom, een aanrader!' MarjannekedJ via Bol.com
Het boek