Ik word blij van jou!


Hi! Ik ben Sam. Ik heb een beetje pech gehad qua gezondheid. Zo brak in 2006 mijn elleboog wat resulteerde in 9 operaties en blijvende schade aan hand en arm. De nachtmerrie van elke illustrator!

Elke keer moest ik opnieuw leren tekenen en zoeken naar een manier zodat ik dat pijnvrij kon doen. In 2016 kreeg ik na een jarenlange zoektocht de diagnose bijnierschorsinsufficiëntie (ik maak het stresshormoon cortisol niet aan) waardoor ik mijn leven opnieuw moest inrichten. Ik stelde mijzelf vragen zoals: Wat is voor mij belangrijk? Waar krijg ik energie van? Ik heb een lange weg afgelegd en ik geloof dat er nooit een eindpunt is, ik leer elke dag weer bij, maar ik ben nu op een punt dat ik mijn kennis en ervaringen graag met jou wil delen. Ik wil je inspireren en helpen nu al die stap te nemen zodat jij er niet jarenlang over hoeft te doen om tot het punt te komen waarop ik nu sta. Alles gebeurd met een reden, mijn ziekte en handicap heb ik niet voor niets gekregen, ze lieten mij mijn doel zien: mensen blij maken, stimuleren zichzelf te zijn en hun eigen weg te volgen. Dat begint met een goede mindset, gezonde voeding, beweging en vooral innerlijke rust.

Ik word blij als ik jou kan helpen om lekkerder in je vel te zitten, als je stralend in plaats van vermoeid de dag begint. Dat je kunt genieten van de rust die je ervaart en van alle mooie dingen om je heen. Via mijn prentenboeken wil ik kinderen laten weten dat het ok is om jezelf te zijn, dat er soms moeilijke dingen zijn maar dat het altijd goedkomt als je maar in jezelf gelooft.

Alles dat ik in ruim 20 jaar geleerd heb over voeding en mindset deel ik met je in mijn boeken. Ik zou het superleuk vinden om te horen of dat gelukt is. Heb jij een van mijn boeken gelezen? Stuur me dan een berichtje met jou ervaring! info@love-sam.com

Klik hier om mijn hele verhaal te lezen