Ken je dat gevoel van volmaakt geluk? Een zonnestraal op je gezicht, een hapje van je favoriete smaak ijs, een spontane ‘Mama ik vind jou lief’ en vervolgens een dikke knuffel, een tevreden spinnende kat op schoot ... Allemaal kleine gelukjes die het leven zoveel mooier maken.

Ik ben Sam, illustrator/auteur. Mijn leven bestaat uit een aaneenschakeling van kleine gelukjes. Door een zeldzame chronische ziekte ben ik beperkt qua energie en kan ik veel minder. Hierdoor moet ik het met minder doen, maar eigenlijk doe ik het juist met MEER. Meer aandacht, meer rust, meer plezier, meer passie, meer dromen en doelen. Mijn droom en doel is om ook jou dat beetje meer te geven. Al mijn boeken en producten bevatten net dat beetje extra. Ze hebben een mooie boodschap voor jou en je (klein)kind. Iets om blij van te worden en weer door te geven aan anderen, want iedereen verdient een Happy heart!

Wil je mij helpen om mijn droom, de wereld te veroveren met mijn boeken, illustraties en producten, uit te laten komen? Spread the happiness, deel mijn werk, geef het cadeau aan jezelf of een ander!