Wat is Happy recipe?


Happy recipe is de titel van mijn boek dat in juni 2020 uitkwam. Ik schreef het als tegenreactie op al die succesverhalen die je online en in boeken en bladen leest. Als je X doet, net als de auteur, dan zul je gelukkiger, mooier en slanker worden. Je krijgt meer energie en geneest zelfs van je chronische ziekte! Ook ik geloofde al die verhalen met als gevolg teleurstelling op teleurstelling als supplementen, voeding, boeken en cursussen niet het beloofde resultaat gaven. Ik deed het vast niet goed, deed niet goed mijn best want ja bij ieder ander lukte het wel. Maar iedereen is niet Sam. Ik kwam tot de conclusie dat ieder lichaam lichaam en elke geest anders is. Wat voor mij werkt, werkt niet voor jou. Daarom bedacht ik de Happy recipe methode. Aan de hand van mijn boek leer ik je om je eigen recept voor gezondheid en geluk te schrijven. Ik geef veel achtergrondinformatie over gezonde voeding, bijbehorende recepten om te maken/bakken aangevuld met oefeningen om je stress niveau te laten dalen waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten.

Ik kan mij voorstellen dat het boek alleen niet genoeg is en je regelmatig een cheerleader nodig hebt die je aanmoedigt om door te gaan. Het is gewoon heel moeilijk om je leefstijl blijvend te veranderen. Een paar weken lukt vaak nog wel maar meestal val je daarna terug in je eigen patroon en dat is zo zonde! Zeker als je al zo goed op weg bent. Ik wil je graag helpen om dat moeilijkste, laatste stuk ook te volbrengen zodat je daar levenslang profijt van hebt en een gezond leven kunt leiden zonder stress. Dat doe ik middels het coaching programma: 3 maanden lang 1-op-1 coaching van mij plus 4 weken nazorg (via mail). Wees voorbereid: Ik ben lief, bescheiden, begripvol en empathisch. Die eigenschappen maken van mij een warm persoon, iemand waarbij je je veilig en begrepen voelt. Maar ik heb ook een enorme power in me, een eindeloos doorzettingsvermogen en ijzeren discipline om iets te starten en vol te blijven houden. Had ik dit niet gehad dan lag ik elke dag in bed onder de dekens me af te vragen waarom ik altijd pech heb en zoveel moeite voor iets moet doen. Er is niets komen aanwaaien, ik heb er heel hard voor gewerkt!

Ergens weet jij dat jij die power ook in je hebt maar je kunt er niet bij. Nog niet, maar daar ga ik jou bij helpen. Ik leer je jouw eigen Happy recipe te schrijven. Een uniek recept voor een gelukkig, gezond en stressvrij leven. Een leven volgens jouw voorwaarden, waar jij op AAN gaat. Jouw dromen zetten we om naar doelen. Jouw ‘little spark’ wordt ‘on fire’. Ja je bent klaar om je droomleven te leven! Niet na de zomervakantie, op 1 januari of morgen. Maar vandaag. Geef je vandaag op voor Happy recipe coaching: